Bemutatkozás

bem_1Cégünk az Aquadoro Hungary Kft víztisztító, vízlágyító, lúgosító berendezések forgalmazásával, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozik. Kínálatunkban szerepelnek továbbá különböző vízkezelő eszközök, szűrőszettek, alkatrészek, víztisztításhoz kapcsolódó háztartási tárgyak, vízteszterek stb.

 

 

bem_2Felkészült szervizhálózatunk főként Baranya, Somogy és Tolna megye területén látja el napi feladatait, de ügyfélkörünk bővülésével már országos szinten is tevékenykedünk. Telefonos ügyfélszolgálatunkhoz érkezett hibabejelentéseket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül feldolgozni és a hibát orvosolni. Mi azért dolgozunk, hogy Ügyfeleink mindig elégedettek lehessenek megvásárolt eszközeikkel és hogy a lehető leghosszabb ideig élvezhessék a készülék nyújtotta előnyöket.

 

bem_3Egyre bővülő termékkínálatunk szerves részét képezik ezen kívül a SodaStream szódagépek, a szódaszörpök és gyümölcslésűrítmények is melyek segítségével az egészséges és környezetbarát üdítőfogyasztást szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni.Vállalkozásunk elkötelezte magát az egészséges életmód, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés szolgálatában. Ennek jegyében alakítottuk ki termékkínálatunkat és ennek jegyében tevékenykedik cégünk összes dolgozója.

Továbbá forgalmazunk Catler, Sencor és Lamart termékeket is, melyek egy része megtekinthető és megvásárolható a folyamatosan bővülő termékebemutató üzletünkben.

bem4 bem5 bem6